Salamul Ventricina Picant este o specialitate culinară originară din regiunea Abruzzo, Italia, dar a fost adaptat și produs în România cu ingrediente locale și rețete tradiționale. Este un salam cu o aromă intensă și un gust picant, preparat dintr-o combinație de carne de porc și condimente.
Produs crud-uscat. Pentru 100g de salam se prelucrează 130g carne de porc.
Ingrediente: carne de porc, amestec de condimente, sare, dextroză (extras natural din porumb), cultură sarter, antioxidanti, acid ascorbic, extracte de condimente, arome naturale, aroma de fum amestec de mucegai nobil (Penicillium). Membrană artificială necomestibilă.
A se păstra la o temperatură cuprinsă între 2 °C și 7 °C.
Producător: SC HUNTING FUN SRL, str. Ses, Roznov, județul Neamt, tel., Infoline (apel gratuit): 0800 070 236
Declaratie nutritionala pentru 100 g de produs | ||
Valoare energetica | 1577.21 KJ | |
379.77Kcal | ||
Grasimi din care acizi grasi saturati | 29.45 g | |
10g | ||
Glucide din care zaharuri | 1.14g | |
0.2g | ||
Proteine | 27.54g | |
Sare | 3.9g | |
Fibre | 0.5g |