Salamul Ungherese este o delicioasă specialitate românească, preparată din carne de porc natural, crescut în fermele locale. Acesta se caracterizează prin arome bogate și gust intens, fiind influențat de tradițiile culinare ungurești. Procesul de producție respectă standardele ridicate ale calității, asigurându-se astfel o experiență gustativă autentică și satisfăcătoare.
Produs crud-uscat. Pentru 100g de produs finit se prelucreaza 130g carne de porc.
Ingrediente:carne de porc 100%, amestec de condimente, sare de mare neiodata, dextroza*, cultura starter,antioxidanti, acid ascorbic*, extracte de condimente, usturoi, piper, boia de ardei dulce, arome naturale, amestec de mucegai nobil (Penicillium) .Membrana artificiala necomestibila.
*Dextroza-extras natural de porumb. *Acid ascorbic-vitamina C, extract din citrice
Poate contine urme de mustar, soia si produse derivate.
Producător: SC HUNTING FUN SRL, str. Ses, Roznov, județul Neamt, Infoline (apel gratuit): 0800 070 236
Declaratie nutritionala pentru 100 g de produs | ||
Valoare energetica | 1669.06KJ | |
402.52Kcal | ||
Grasimi din care acizi grasi saturati | 33.32g | |
6.5g | ||
Glucide din care zaharuri | 1.63g | |
0.3g | ||
Proteine | 24.03g | |
Sare | 3.7g | |
Fibre | 0.5g |