Pate de porc
Produs fiert. Pentru 100g de produs finit se prelucreaza 120 g carne.
Ingrediente: ficat de porc 40 %, carne de porc 30 %, slanina de porc 25 %, soric de porc 5%, ceapa, zahar, sare, amestec de codimente, maltodextrina*,cultura starter, pudra din suc de mangold, pudra de acerola, pudra din suc de morcov.
*Maltodextrina-extras de amidon din cereale sau cartofi.
Poate contine urme de mustar,soia si produse derivate.
Declaratie nutritionala pentru 100 g de produs | |
Valoare energetica | 1232.89 KJ |
297.18 Kcal | |
Grasimi din care acizi grasi saturati | 24.10 g |
8.6g | |
Glucide din care zaharuri | 3.15g |
2.5g | |
Proteine | 16.92g |
Sare | 1.7g |
Fibre | 1.6g |
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +2 °C si + 7 °C.
A se consuma de preferinta inainte de/nr. lot: