Ceafa de porc crud-uscată este o specialitate culinară obținută prin uscarea cărnii de porc, în special a mușchiului din zona gâtului (ceafa), într-un proces controlat de deshidratare.
Acest proces conferă cărnii o textură compactă și o aromă concentrată, în timp ce grăsimile naturale din carne se cristalizează, contribuind la gustul său distinct și intens. Ceafa de porc crud-uscată poate fi savurată ca aperitiv, tapas sau ingredient în diverse preparate culinare.
Produs crud-uscat. Pentru 100g de produs finit se prelucrează 130 g carne.
Ingrediente: ceafă de porc 100 %, sare, arome naturale, piper, usturoi, vin, nucșoară, scorțișoară.
Declaratie nutritionala pentru 100 g de produs | ||
Valoare energetica | 1287.59KJ | |
309.53Kcal | ||
Grasimi din care acizi grasi saturati | 22.33g | |
10.8g | ||
Glucide din care zaharuri | 1.5g | |
1.6g | ||
Proteine | 25.39g | |
Sare | 4.5g | |
Fibre | 1.2g |
A se păstra la o temperatură cuprinsă între 2 °C și 7 °C.
Producator: SC HUNTING FUN SRL, str. Ses, Roznov, judetul Neamt, tel. , Infoline (apel gratuit): 0800 070 236