Evenimente

Codrul Boieresc prezent la „Iașul în bucate”

iasul in bucate

Dragi cititori gurmanzi și iubitori ai gastronomiei locale,

Ați aflat vreodată despre un eveniment culinar care să combine tradiția și inovația într-un mod delicios? Ei bine, dacă nu, permiteți-mi să vă dezvălui povestea evenimentului „Iasul în Bucate”, ce a avut loc recent în pitorescul Parc Expoziției din Iași. Cu participarea de seamă a Codrul Boieresc alături de Turnul Berarilor.

Savoarea Tradițională Întâlnește Răcorirea Berii: O Zi de Răsfăț Culinar la Parcul Expoziției

Cu un decor fermecător, între verdeața generoasă a parcului și aroma tentantă a mâncărurilor, Iașul în Bucate a reunit pasionați ai bunătăților tradiționale și produselor artizanale, oferind o experiență culinară aparte.

Băcănia Codrul Boieresc, cunoscută pentru pasiunea sa pentru ingredientele naturale și preparatele tradiționale, a captivat publicul cu o vitrină plină de delicii din carne, printre care aromații Cârnați a lui Moș Vasile la autenticul Cotlet de porc crud-uscat. Toate aceste produse au fost pregătite cu măiestrie în inima Neamțului, oferind un gust autentic și autentic românesc. Carnea, provenind din ferme proprii, a fost transformată în adevărate opere de artă culinară, cu gusturi care amintesc de tradițiile rurale și bucuriile gustului autentic.

Pe de altă parte, Turnul Berarilor a adus în fața publicului adevărate bijuterii gastronomice. Mici, burgeri și cârnați s-au prăjit pe plita fierbinte, emanând arome tentante și preparate în stilul inconfundabil al casei. Cu toate acestea, ceea ce a dat o notă aparte acestui stand a fost berea artizanală Turnul Berarilor, gata să potrivească fiecare savoare cu un companion perfect. Fie că vorbim de un burger suculent sau de o porție de mici crocanți, berea artizanală a adus o notă răcoritoare și autentică în acest festival culinar.

Descoperind Bucătăria Autentică și Artizanală din Inima Iașului

Alături de Codrul Boieresc și Turnul Berarilor, au fost prezente și alte companii pasionate de produsele ecologice și artizanale. De la standuri cu miere de albine și brânzeturi locale, până la pâine proaspăt coaptă și dulciuri tradiționale, vizitatorii au avut ocazia să exploreze un adevărat târg de bunătăți, unde calitatea și autenticitatea au fost cuvintele de ordine.

Cu arome autentice și gusturi tradiționale, acest eveniment a demonstrat că tradiția și inovația pot coexista armonios în lumea culinară, oferindu-ne ocazia de a explora și a savura cele mai bune aspecte ale gastronomiei locale.

Dacă v-ați pierdut acest eveniment minunat, nu vă faceți griji! Iașul în Bucate este un eveniment care cu siguranță va continua să ne încânte și să ne îmbie cu arome autentice și delicii preparate cu dragoste pentru tradiții și bun gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *